Over ons

Welkom op mijn website! Superleuk dat je een kijkje komt nemen! Ik ben Fenne en ik heb een grote passie voor sieraden en mode. Al heel lang heb ik de droom om een eigen bedrijf in sieraden te beginnen en dat is nu werkelijkheid geworden.

Waarom sieraden? Ik vind dat sieraden veel zeggen over de persoon die ze draagt en ze maken je outfit compleet. Ik vind het erg leuk dat ik met mijn bedrijf jullie kan informeren over welke sieraden er zijn en de mooiste sieraden bereikbaar kan maken voor jullie. Nu heb ik de ambitie om van Feliz By Fenne een merk te maken, dus wie weet wat de toekomst gaat brengen.

Bij Feliz By Fenne shop je de laatste trends op het gebied van sieraden en accessoires. Ik hoop dat je iets leuks vindt bij Feliz By Fenne voor jezelf, of voor een ander! En stuur me vooral een bericht wanneer je vragen hebt of op zoek bent naar iets, dan kan ik altijd kijken wat ik voor je kan betekenen.

Volg Feliz By Fenne op Instagram en Facebook. Ik vul je tijdlijn met de mooiste sieraden en accessoires! Dat wil je echt niet missen!

Shop ze!

~ Feliz By Fenne ~

X Fenne